Vrouw op fiets gewond na ongeval Bredeweg Haastrecht

zaterdag 10 januari 2015 17:47

Haastrecht – Op zaterdagmiddag werden politie en ambulance gealarmeerd voor een incident op de kruising Bredeweg / Zwarteweg in Haastrecht. Op de kruising waarbij de Bredeweg, Liezeweg & de Zwarteweg bij elkaar komen bleek een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto en een fietser.

De vrouw met de fiets kwam ten val en is door het ambulancepersoneel onderzocht en hierna met licht letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De auto raakte licht beschadigd en kon op eigen kracht doorrijden. De precieze oorzaak van de aanrijding is bij ons niet bekend.

Foto’s: Marco van Bemmel

Bredeweg HTT (1) [1600x1200] Bredeweg HTT (3) [1600x1200] Bredeweg HTT (6) [1600x1200]

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw op fiets gewond na ongeval Bredeweg Haastrecht
Schrijver:

 

 

Haastrecht – Op zaterdagmiddag werden politie en ambulance gealarmeerd voor een incident op de kruising Bredeweg / Zwarteweg in Haastrecht. Op de kruising waarbij de Bredeweg, Liezeweg & de Zwarteweg bij elkaar komen bleek een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto en een fietser.

De vrouw met de fiets kwam ten val en is door het ambulancepersoneel onderzocht en hierna met licht letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De auto raakte licht beschadigd en kon op eigen kracht doorrijden. De precieze oorzaak van de aanrijding is bij ons niet bekend.

Foto’s: Marco van Bemmel

Bredeweg HTT (1) [1600x1200] Bredeweg HTT (3) [1600x1200] Bredeweg HTT (6) [1600x1200]

 

 

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Afgebroken tak verplettert verkeersbord Lageweg Rhoon

Rhoon - Zondagavond 5 juli rond 18.30 uur hing een zware tak van een boom gevaarlijk boven het wegdek van de Lageweg in Rhoon. De brandweer werd ingezet om de tak af te zagen en tijdens hun werkzaamheden is deze bovenop een verkeersbord terechtgekomen en behoorlijk...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!