Automobiliste rijdt door na aanrijding met politieauto Hoofdstraat Emmen

zondag 11 januari 2015 15:30

Emmen – Een 54-jarige automobiliste uit Emmen werd in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden. De vrouw had eerder die nacht in de Hoofdstraat een aanrijding met een politieauto gehad. Ze reed vervolgens door en negeerde stoptekens. De 54-jarige bleek onder invloed van alcohol te zijn.

De vrouw stopte uiteindelijk zelf en kon toen worden aangehouden. Ze bleek onder invloed van alcohol te zijn. Ze blies namelijk 795 ug/l, goed voor een rijverbod en een proces-verbaal. Tevens werd haar rijbewijs ingevorderd. De verdachte werd voor nader onderzoek ingesloten. Na verhoor mocht ze in de loop van zondagochtend het bureau weer verlaten.

 

0 reacties

Automobiliste rijdt door na aanrijding met politieauto Hoofdstraat Emmen
Schrijver:

 

 

Emmen – Een 54-jarige automobiliste uit Emmen werd in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden. De vrouw had eerder die nacht in de Hoofdstraat een aanrijding met een politieauto gehad. Ze reed vervolgens door en negeerde stoptekens. De 54-jarige bleek onder invloed van alcohol te zijn.

De vrouw stopte uiteindelijk zelf en kon toen worden aangehouden. Ze bleek onder invloed van alcohol te zijn. Ze blies namelijk 795 ug/l, goed voor een rijverbod en een proces-verbaal. Tevens werd haar rijbewijs ingevorderd. De verdachte werd voor nader onderzoek ingesloten. Na verhoor mocht ze in de loop van zondagochtend het bureau weer verlaten.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!