zaterdag, mei 21, 2022
12.9 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Automobiliste rijdt door na aanrijding met politieauto Hoofdstraat Emmen

- advertentie -

Emmen – Een 54-jarige automobiliste uit Emmen werd in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden. De vrouw had eerder die nacht in de Hoofdstraat een aanrijding met een politieauto gehad. Ze reed vervolgens door en negeerde stoptekens. De 54-jarige bleek onder invloed van alcohol te zijn.

De vrouw stopte uiteindelijk zelf en kon toen worden aangehouden. Ze bleek onder invloed van alcohol te zijn. Ze blies namelijk 795 ug/l, goed voor een rijverbod en een proces-verbaal. Tevens werd haar rijbewijs ingevorderd. De verdachte werd voor nader onderzoek ingesloten. Na verhoor mocht ze in de loop van zondagochtend het bureau weer verlaten.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -