Containers vallen om als dominostenen in haven Rotterdam

zondag 11 januari 2015 14:22

Rotterdam – Een groot aantal containers zijn zondagmiddag door de harde wind als dominostenen omgewaaid. De containers die zijn opgeslagen CETEM Containers aan de Oude Maasweg werden daar door de harde wind gegrepen. 

De containers stonden zonder inhoud als opslag gestald. Een bedrijf met grote kranen kwam ter plaatse om de omgevallen containers te gaan bergen. Dit konden ze pas later op de dag doen, toen wind wat is gaan liggen.

Foto : Arno Verbrugge

containers

https://twitter.com/purno13/status/554234818280837120/

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Containers vallen om als dominostenen in haven Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een groot aantal containers zijn zondagmiddag door de harde wind als dominostenen omgewaaid. De containers die zijn opgeslagen CETEM Containers aan de Oude Maasweg werden daar door de harde wind gegrepen. 

De containers stonden zonder inhoud als opslag gestald. Een bedrijf met grote kranen kwam ter plaatse om de omgevallen containers te gaan bergen. Dit konden ze pas later op de dag doen, toen wind wat is gaan liggen.

Foto : Arno Verbrugge

containers

https://twitter.com/purno13/status/554234818280837120/

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!