Gewonden en kat overleden bij woningbrand Jacob van Ruysdaelsingel Capelle aan den IJssel (video)

zondag 11 januari 2015 06:36

Capelle aan den IJssel – Bij een woningbrand in de Jacob van Ruysdaelsingel zijn zondagmorgen twee gewonden gevallen. Omstreeks half zes brak er brand uit in de woonkamer van het huis die gepaard ging met een flinke rookontwikkeling. De twee bewoners konden niet meer naar beneden en werden met een ladder uit de woning gehaald.

De twee slachtoffers zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zij worden daar verder behandeld aan de klachten van rookinhalatie. Bij een verkenning in de woning trof de brandweer een kat aan. Deze was inmiddels overleden en eerste hulp voor het diertje mocht dan ook niet meer baten.

Door de brand moesten twee naastgelegen woningen tijdelijk worden ontruimd. Nadat de brand was geblust en de woningen zijn geventileerd mochten de bewoners weer hun eigen woning in. De oorzaak van de brand is niet bekend. Team brandonderzoek gaat de oorzaak onderzoeken. De woning is flink beschadigd en stichting Salvage zal voor de bewoners een ander onderkomen zoeken.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_5210kl

IMG_5221kl

IMG_5211kl

IMG_5215kl

IMG_5208kl

IMG_5218kl

IMG_5232kl

IMG_5235kl

IMG_5236kl

IMG_5239kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonden en kat overleden bij woningbrand Jacob van Ruysdaelsingel Capelle aan den IJssel (video)
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Bij een woningbrand in de Jacob van Ruysdaelsingel zijn zondagmorgen twee gewonden gevallen. Omstreeks half zes brak er brand uit in de woonkamer van het huis die gepaard ging met een flinke rookontwikkeling. De twee bewoners konden niet meer naar beneden en werden met een ladder uit de woning gehaald.

De twee slachtoffers zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zij worden daar verder behandeld aan de klachten van rookinhalatie. Bij een verkenning in de woning trof de brandweer een kat aan. Deze was inmiddels overleden en eerste hulp voor het diertje mocht dan ook niet meer baten.

Door de brand moesten twee naastgelegen woningen tijdelijk worden ontruimd. Nadat de brand was geblust en de woningen zijn geventileerd mochten de bewoners weer hun eigen woning in. De oorzaak van de brand is niet bekend. Team brandonderzoek gaat de oorzaak onderzoeken. De woning is flink beschadigd en stichting Salvage zal voor de bewoners een ander onderkomen zoeken.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_5210kl

IMG_5221kl

IMG_5211kl

IMG_5215kl

IMG_5208kl

IMG_5218kl

IMG_5232kl

IMG_5235kl

IMG_5236kl

IMG_5239kl

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!