Gladde winkeldief gesnapt tijdens diefstal condooms en glijmiddel in centrum Rotterdam

zondag 11 januari 2015 16:53

Rotterdam – Zaterdagmiddag heeft de politie een man aangehouden die geen keuze kon maken tussen de diversiteit aan condooms en glijmiddel die verkocht worden in de meeste drogisterijen, het was dan ook erg “lullig” toen de gladde dief gesnapt werd tijdens de diefstal.

Politieagenten kwamen ter plaatse en hebben de man met het hoge libido overgebracht naar het politiebureau. Niet bekend is hoeveel voorbehoedsmiddelen de verdachte heeft gestolen uit de winkel. Naast een verblijf in een politiecel werd ook een proces verbaal opgesteld en kreeg de man een bekeuring. Van dit bedrag had de verdachte zelf heel wat voorbehoedsmiddelen kunnen aanschaffen.

Twitterfoto : Politie Rotterdam-Centrum

B7BVTnPIMAARTDH

 

 

0 reacties

Gladde winkeldief gesnapt tijdens diefstal condooms en glijmiddel in centrum Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zaterdagmiddag heeft de politie een man aangehouden die geen keuze kon maken tussen de diversiteit aan condooms en glijmiddel die verkocht worden in de meeste drogisterijen, het was dan ook erg “lullig” toen de gladde dief gesnapt werd tijdens de diefstal.

Politieagenten kwamen ter plaatse en hebben de man met het hoge libido overgebracht naar het politiebureau. Niet bekend is hoeveel voorbehoedsmiddelen de verdachte heeft gestolen uit de winkel. Naast een verblijf in een politiecel werd ook een proces verbaal opgesteld en kreeg de man een bekeuring. Van dit bedrag had de verdachte zelf heel wat voorbehoedsmiddelen kunnen aanschaffen.

Twitterfoto : Politie Rotterdam-Centrum

B7BVTnPIMAARTDH

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!