Pedofiel Dave M. (18) dinsdag voor de rechter in Rotterdam

zondag 11 januari 2015 16:18

Rotterdam – Dinsdag 13 januari zal de 18-jarige pedofiel Dave M. uit Schiedam worden voorgeleid aan de rechter, zo laat het Openbaar Ministerie weten aan Nieuws op Beeld. In oktober 2014 werd de 18-jarige Dave M. aangehouden nadat zijn ouders aangifte tegen hem deden, dit na het aantreffen van seksueel getinte afbeeldingen van kinderen waar Dave als oppas werkte.

Naast zijn “werkzaamheden” als oppas was Dave M. ook vrijwilliger bij de politie, hier functioneerde hij echter zo slecht dat hij al snel werd ontslagen. Omdat Dave M. nu langer als drie maanden in hechtenis zit beslist de rechter of zijn in bewaring stelling zal worden verlengd in afwachting van het onderzoek.

 

0 reacties

Pedofiel Dave M. (18) dinsdag voor de rechter in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Dinsdag 13 januari zal de 18-jarige pedofiel Dave M. uit Schiedam worden voorgeleid aan de rechter, zo laat het Openbaar Ministerie weten aan Nieuws op Beeld. In oktober 2014 werd de 18-jarige Dave M. aangehouden nadat zijn ouders aangifte tegen hem deden, dit na het aantreffen van seksueel getinte afbeeldingen van kinderen waar Dave als oppas werkte.

Naast zijn “werkzaamheden” als oppas was Dave M. ook vrijwilliger bij de politie, hier functioneerde hij echter zo slecht dat hij al snel werd ontslagen. Omdat Dave M. nu langer als drie maanden in hechtenis zit beslist de rechter of zijn in bewaring stelling zal worden verlengd in afwachting van het onderzoek.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!