Woningen ontruimd na brand Prins Hendrikstraat Hoek van Holland

zondag 11 januari 2015 07:27

Hoek van Holland – De brandweer moest zondagmorgen omstreeks kwart voor zes uitrukken voor een brand in een woning in de Prins Hendrikstraat. Twee naastgelegen woningen werden ontruimd vanwege de rookontwikkeling. De brandweer van Hoek van Holland kreeg hulp vanuit ‘s-Gravenzande.

Omdat niet zeker was of er nog mensen in de woning aanwezig waren, werd het pand is eerst grondig doorzocht. Gelukkig bleek er niemand meer in de woning aanwezig te zijn. Nadat de brand was geblust konden de buren weer terug naar huis. De oorzaak van de brand is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Woningen ontruimd na brand Prins Hendrikstraat Hoek van Holland
Schrijver:

 

 

Hoek van Holland – De brandweer moest zondagmorgen omstreeks kwart voor zes uitrukken voor een brand in een woning in de Prins Hendrikstraat. Twee naastgelegen woningen werden ontruimd vanwege de rookontwikkeling. De brandweer van Hoek van Holland kreeg hulp vanuit ‘s-Gravenzande.

Omdat niet zeker was of er nog mensen in de woning aanwezig waren, werd het pand is eerst grondig doorzocht. Gelukkig bleek er niemand meer in de woning aanwezig te zijn. Nadat de brand was geblust konden de buren weer terug naar huis. De oorzaak van de brand is niet bekend.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!