maandag, mei 23, 2022
19.3 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Woningen ontruimd na brand Prins Hendrikstraat Hoek van Holland

- advertentie -

Hoek van Holland – De brandweer moest zondagmorgen omstreeks kwart voor zes uitrukken voor een brand in een woning in de Prins Hendrikstraat. Twee naastgelegen woningen werden ontruimd vanwege de rookontwikkeling. De brandweer van Hoek van Holland kreeg hulp vanuit ‘s-Gravenzande.

Omdat niet zeker was of er nog mensen in de woning aanwezig waren, werd het pand is eerst grondig doorzocht. Gelukkig bleek er niemand meer in de woning aanwezig te zijn. Nadat de brand was geblust konden de buren weer terug naar huis. De oorzaak van de brand is niet bekend.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,215VolgersVolg
- advertentie -