Bouwvakker gewond door bedrijfsongeval Noordplein Rotterdam

maandag 12 januari 2015 13:14

Rotterdam – Een bouwvakker is maandagmiddag gewond geraakt tijdens een bedrijfsongeval op het Noordplein. Tijdens het aanbrengen van een reclamebord raakte de man door nog onbekende oorzaak gewond, een Mobiel Medisch Team kwam met spoed ter plaatse om medische ondersteuning te bieden aan het gealarmeerde ambulancepersoneel.

Het slachtoffer is na stabilisatie overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Ter plaatse gekomen agenten hebben zorg gedragen over de materialen en de vrachtwagen van de bouwvakker. Of de arbeidsinspectie een nader onderzoek zal instellen naar het bedrijfsongeval is niet bekend.

Foto’s : Wendy van Viegen

20150112_122301 20150112_122243 20150112_122234

 

0 reacties

Bouwvakker gewond door bedrijfsongeval Noordplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een bouwvakker is maandagmiddag gewond geraakt tijdens een bedrijfsongeval op het Noordplein. Tijdens het aanbrengen van een reclamebord raakte de man door nog onbekende oorzaak gewond, een Mobiel Medisch Team kwam met spoed ter plaatse om medische ondersteuning te bieden aan het gealarmeerde ambulancepersoneel.

Het slachtoffer is na stabilisatie overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Ter plaatse gekomen agenten hebben zorg gedragen over de materialen en de vrachtwagen van de bouwvakker. Of de arbeidsinspectie een nader onderzoek zal instellen naar het bedrijfsongeval is niet bekend.

Foto’s : Wendy van Viegen

20150112_122301 20150112_122243 20150112_122234

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!