zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Gezochte Bart van Urk aangehouden voor moord op zus Oudedijk Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Politieagenten hebben maandagochtend een 38-jarige Rotterdammer aangehouden voor de moord op een 43-jarige vrouw. Het gaat om de man die in eerdere opsporingsberichten gezocht werd. Na het misdrijf waarbij het slachtoffer zaterdagochtend om het leven kwam in haar woning aan de Oudedijk startte er direct een grote zoektocht naar de verdachte.

Aangezien het om een zwaar misdrijf gaat en het een verwarde man is, werd besloten om zijn foto te verspreiden. Tientallen mensen uit het hele land gaven tips die het onderzoek konden ondersteunen. Uiteindelijk heeft de verdachte zich maandagochtend iets voor negen uur op een politiebureau in Amsterdam gemeld. Hier is hij direct aangehouden.

Onderzoek

Uit verder onderzoek moet blijken wat er precies gebeurd is in de woning aan de Oudedijk.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_5723DSC_5721

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -