Man (19) aangehouden na vondst doorgeladen vuurwapen in Tilburg

maandag 12 januari 2015 10:54

Tilburg – De politie heeft maandagmiddag 12 januari 2014 in een berging van een woning in Tilburg Noord een doorgeladen vuurwapen aangetroffen. Het wapen, een revolver, is in beslag genomen. Een 19-jarige Tilburger is als verdachte aangemerkt. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

De agenten stelden een onderzoek in de berging in naar aanleiding van informatie die binnen gekomen was bij Meld Misdaad Anoniem I(0800-7000) dat in de berging gestolen spullen zouden liggen. Die werden echter niet aangetroffen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (19) aangehouden na vondst doorgeladen vuurwapen in Tilburg
Schrijver:

 

 

Tilburg – De politie heeft maandagmiddag 12 januari 2014 in een berging van een woning in Tilburg Noord een doorgeladen vuurwapen aangetroffen. Het wapen, een revolver, is in beslag genomen. Een 19-jarige Tilburger is als verdachte aangemerkt. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

De agenten stelden een onderzoek in de berging in naar aanleiding van informatie die binnen gekomen was bij Meld Misdaad Anoniem I(0800-7000) dat in de berging gestolen spullen zouden liggen. Die werden echter niet aangetroffen.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!