Man (24) geniet niet lang van gestolen tank benzine A13 Delft

maandag 12 januari 2015 09:23

Delft – Een 24-jarige Rotterdammer werd door medewerkers van de Koninklijke Marechausse aangehouden op verdenking van benzinediefstal. De man reed op zondag 11 januari in de vroege ochtend weg bij een benzinestation aan de A13 bij Delft zonder te hebben betaald.

In een poging om niet herleidbaar te zijn had de 24-jarige gestolen kentekenplaten op zijn auto bevestigd, maar dat voorkwam niet dat Marechausse die in de buurt surveilleerde hem ter hoogte van Rotterdam van de snelweg afplukte. De Rotterdammer werd aangehouden en zal zich voor een rechter moeten verantwoorden voor de diefstal van benzine en de kentekenplaten.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (24) geniet niet lang van gestolen tank benzine A13 Delft
Schrijver:

 

 

Delft – Een 24-jarige Rotterdammer werd door medewerkers van de Koninklijke Marechausse aangehouden op verdenking van benzinediefstal. De man reed op zondag 11 januari in de vroege ochtend weg bij een benzinestation aan de A13 bij Delft zonder te hebben betaald.

In een poging om niet herleidbaar te zijn had de 24-jarige gestolen kentekenplaten op zijn auto bevestigd, maar dat voorkwam niet dat Marechausse die in de buurt surveilleerde hem ter hoogte van Rotterdam van de snelweg afplukte. De Rotterdammer werd aangehouden en zal zich voor een rechter moeten verantwoorden voor de diefstal van benzine en de kentekenplaten.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!