Man laat geslachtsdeel zien aan vrouwen in trein naar Deventer

maandag 12 januari 2015 16:14

Deventer – Medewerkers van de NS hebben op zondagmiddag 11 januari in de trein een 23-jarige man uit Ermelo aangehouden en in Deventer aan de politie overgedragen. De man had onderweg zijn geslachtdeel getoond aan enkele vrouwelijk passagiers.

De man had in de trein die vanuit Utrecht richting Enschede ging zijn geslachtsdeel aan enkele vrouwen getoond. NS-personeel sprak de man hierop aan en de politie werd geïnformeerd. De trein werd in Deventer stil gezet maar de man weigerde mee naar buiten te gaan. Hij is door de NS-ers met gepast geweld aangehouden en aan de gealarmeerde politie overgedragen. De verdachte is ingesloten.

Mensen die met de daden van de man geconfronteerd zijn, worden verzocht contact met de politie op te nemen om aangifte te doen. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man laat geslachtsdeel zien aan vrouwen in trein naar Deventer
Schrijver:

 

 

Deventer – Medewerkers van de NS hebben op zondagmiddag 11 januari in de trein een 23-jarige man uit Ermelo aangehouden en in Deventer aan de politie overgedragen. De man had onderweg zijn geslachtdeel getoond aan enkele vrouwelijk passagiers.

De man had in de trein die vanuit Utrecht richting Enschede ging zijn geslachtsdeel aan enkele vrouwen getoond. NS-personeel sprak de man hierop aan en de politie werd geïnformeerd. De trein werd in Deventer stil gezet maar de man weigerde mee naar buiten te gaan. Hij is door de NS-ers met gepast geweld aangehouden en aan de gealarmeerde politie overgedragen. De verdachte is ingesloten.

Mensen die met de daden van de man geconfronteerd zijn, worden verzocht contact met de politie op te nemen om aangifte te doen. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!