Man met ernstige hoofdwond in ziekenhuis na mishandeling Bovendijk Rotterdam

maandag 12 januari 2015 21:43

Rotterdam – Een man is dinsdagmiddag ernstig gewond geraakt na een mogelijke vechtpartij. De politie en ambulance kregen rond half 5 de melding van een reanimatie. Ter plaatse bleek het slachtoffer een ernstige hoofdwond te hebben.

De man werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. In Den Haag kon een man worden aangehouden als verdachte. Wat er precies is gebeurd is niet bekend. De man ligt ernstig gewond in het ziekenhuis.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man met ernstige hoofdwond in ziekenhuis na mishandeling Bovendijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een man is dinsdagmiddag ernstig gewond geraakt na een mogelijke vechtpartij. De politie en ambulance kregen rond half 5 de melding van een reanimatie. Ter plaatse bleek het slachtoffer een ernstige hoofdwond te hebben.

De man werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. In Den Haag kon een man worden aangehouden als verdachte. Wat er precies is gebeurd is niet bekend. De man ligt ernstig gewond in het ziekenhuis.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!