Man met fles Berenburg in kraag, stomdronken van de weg geplukt in Noord-Sleen

maandag 12 januari 2015 10:19

Noord-Sleen – Een 63-jarige Coevordenaar werd zondagmiddag zwaar onder invloed aangetroffen achter het stuur van zijn auto bij recreatieplas De Kibbelkoele bij Noord-Sleen. Een ademanalyse leverde een score van 1290 ug/l wat neerkomt op zo’n 2,6 promille.

De politie was gebeld door weggebruikers die de man in de omgeving slingerend zagen rijden. Een voorbijganger zag de auto later bij de Kibbelkoele staan, met de man achter het stuur. Agenten konden de bestuurder met enige moeite uit de wagen krijgen. Hij had volgens zijn verklaring een fles berenburg gedronken. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man met fles Berenburg in kraag, stomdronken van de weg geplukt in Noord-Sleen
Schrijver:

 

 

Noord-Sleen – Een 63-jarige Coevordenaar werd zondagmiddag zwaar onder invloed aangetroffen achter het stuur van zijn auto bij recreatieplas De Kibbelkoele bij Noord-Sleen. Een ademanalyse leverde een score van 1290 ug/l wat neerkomt op zo’n 2,6 promille.

De politie was gebeld door weggebruikers die de man in de omgeving slingerend zagen rijden. Een voorbijganger zag de auto later bij de Kibbelkoele staan, met de man achter het stuur. Agenten konden de bestuurder met enige moeite uit de wagen krijgen. Hij had volgens zijn verklaring een fles berenburg gedronken. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!