Man met fles Berenburg in kraag, stomdronken van de weg geplukt in Noord-Sleen

Date:

Deel bericht:

Noord-Sleen – Een 63-jarige Coevordenaar werd zondagmiddag zwaar onder invloed aangetroffen achter het stuur van zijn auto bij recreatieplas De Kibbelkoele bij Noord-Sleen. Een ademanalyse leverde een score van 1290 ug/l wat neerkomt op zo’n 2,6 promille.

De politie was gebeld door weggebruikers die de man in de omgeving slingerend zagen rijden. Een voorbijganger zag de auto later bij de Kibbelkoele staan, met de man achter het stuur. Agenten konden de bestuurder met enige moeite uit de wagen krijgen. Hij had volgens zijn verklaring een fles berenburg gedronken. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd