Politie onderzoekt tips in onderzoek naar verdachte van moord Oudedijk Rotterdam

maandag 12 januari 2015 08:37

Rotterdam – In verband met een ernstig misdrijf aan de Oudedijk, waarbij een 43-jarige vrouw om het leven kwam, is de politie op zoek naar de 38-jarige Bart van Urk uit Rotterdam. Nadat de politie zondagmiddag een bericht met een foto van de Bart van Urk naar buiten bracht zijn er al enkele tips binnengekomen.

Rechercheurs onderzoeken deze tips die mogelijk leiden tot het opsporen van de verdachte man.

De politie is niettemin nog steeds dringend op zoek naar de man en vraagt mensen om direct 112 te bellen wanneer zij de man zien en hem niet zelf te benaderen. De politie houdt er rekening mee dat de man mogelijk verward is.

De verdachte is een blanke man met een korte, nette donkerblonde baard. Hij droeg een stoffen zwarte jas, donkere broek en schoudertas en een grijze platte pet.

Nadat het levenloze lichaam van het vrouwelijke slachtoffer zaterdagochtend werd aangetroffen in de woning aan de Oudedijk is de politie direct een groot sporenonderzoek gestart. Ook werd er een buurtonderzoek gehouden. Uit de sectie die vandaag op het lichaam van de vrouw werd uitgevoerd bleek dat zij door steekverwondingen om het leven is gekomen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt tips in onderzoek naar verdachte van moord Oudedijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In verband met een ernstig misdrijf aan de Oudedijk, waarbij een 43-jarige vrouw om het leven kwam, is de politie op zoek naar de 38-jarige Bart van Urk uit Rotterdam. Nadat de politie zondagmiddag een bericht met een foto van de Bart van Urk naar buiten bracht zijn er al enkele tips binnengekomen.

Rechercheurs onderzoeken deze tips die mogelijk leiden tot het opsporen van de verdachte man.

De politie is niettemin nog steeds dringend op zoek naar de man en vraagt mensen om direct 112 te bellen wanneer zij de man zien en hem niet zelf te benaderen. De politie houdt er rekening mee dat de man mogelijk verward is.

De verdachte is een blanke man met een korte, nette donkerblonde baard. Hij droeg een stoffen zwarte jas, donkere broek en schoudertas en een grijze platte pet.

Nadat het levenloze lichaam van het vrouwelijke slachtoffer zaterdagochtend werd aangetroffen in de woning aan de Oudedijk is de politie direct een groot sporenonderzoek gestart. Ook werd er een buurtonderzoek gehouden. Uit de sectie die vandaag op het lichaam van de vrouw werd uitgevoerd bleek dat zij door steekverwondingen om het leven is gekomen.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!