Politie onderzoekt tips in onderzoek naar verdachte van moord Oudedijk Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – In verband met een ernstig misdrijf aan de Oudedijk, waarbij een 43-jarige vrouw om het leven kwam, is de politie op zoek naar de 38-jarige Bart van Urk uit Rotterdam. Nadat de politie zondagmiddag een bericht met een foto van de Bart van Urk naar buiten bracht zijn er al enkele tips binnengekomen.

Rechercheurs onderzoeken deze tips die mogelijk leiden tot het opsporen van de verdachte man.

- Advertisement -

De politie is niettemin nog steeds dringend op zoek naar de man en vraagt mensen om direct 112 te bellen wanneer zij de man zien en hem niet zelf te benaderen. De politie houdt er rekening mee dat de man mogelijk verward is.

De verdachte is een blanke man met een korte, nette donkerblonde baard. Hij droeg een stoffen zwarte jas, donkere broek en schoudertas en een grijze platte pet.

Nadat het levenloze lichaam van het vrouwelijke slachtoffer zaterdagochtend werd aangetroffen in de woning aan de Oudedijk is de politie direct een groot sporenonderzoek gestart. Ook werd er een buurtonderzoek gehouden. Uit de sectie die vandaag op het lichaam van de vrouw werd uitgevoerd bleek dat zij door steekverwondingen om het leven is gekomen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Hulpdiensten rukken uit voor melding explosie Boezemsingel Rotterdam

Rotterdam - De politie en brandweer zijn zondagavond rond 20.00 uur uitgerukt voor een mogelijke explosie bij een...

Dode en gewonde na schietpartij Lusthofstraat Rotterdam

Rotterdam - Een 22-jarige man uit Den Haag is vrijdagavond om het leven gekomen na een schietpartij in...

Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding verdachten Fuikstraat Rotterdam

Rotterdam - Op de Fuikstraat in Rotterdam zijn donderdagavond drie mannen aangehouden na het lossen van een waarschuwingsschot....

Getuigen gezocht na verkeersongeval A16 Rotterdam Brienenoordbrug

Rotterdam - Afgelopen maandag 11 maart vond een verkeersongeval plaats op de A16 waarbij bestuurders van drie busjes,...