Scooterrijder zwaargewond na botsing Sartrezijde Zoetermeer

maandag 12 januari 2015 00:56

Zoetermeer – Op de kruising Broekwegzijde met de Sartrezijde is zondagavond een scooterrijder zwaargewond geraakt na een botsing met een auto. De scooterrijder reed over het fietspad waarna deze in botsing kwam met een auto die wilde afslaan. Naast twee ambulances kwam ook een Mobiel Medisch Team per traumahelikopter gealarmeerd.

Omdat het slachtoffer zo snel mogelijk naar het ziekenhuis moest landde de helikopter langs de A12 waarna de arts werd opgepikt door de ambulance. Onder begeleiding van de politie werd de scooterrijder naar het ziekenhuis vervoerd. Naar het ongeval is een uitgebreid onderzoek ingesteld, de bestuurder van de auto is overgebracht naar het politiebureau om een verklaring af te leggen.

Foto’s : Sander van den Berg

DSC02542 DSC02536 DSC02523 DSC02512 DSC02507

 

 

0 reacties

Scooterrijder zwaargewond na botsing Sartrezijde Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Op de kruising Broekwegzijde met de Sartrezijde is zondagavond een scooterrijder zwaargewond geraakt na een botsing met een auto. De scooterrijder reed over het fietspad waarna deze in botsing kwam met een auto die wilde afslaan. Naast twee ambulances kwam ook een Mobiel Medisch Team per traumahelikopter gealarmeerd.

Omdat het slachtoffer zo snel mogelijk naar het ziekenhuis moest landde de helikopter langs de A12 waarna de arts werd opgepikt door de ambulance. Onder begeleiding van de politie werd de scooterrijder naar het ziekenhuis vervoerd. Naar het ongeval is een uitgebreid onderzoek ingesteld, de bestuurder van de auto is overgebracht naar het politiebureau om een verklaring af te leggen.

Foto’s : Sander van den Berg

DSC02542 DSC02536 DSC02523 DSC02512 DSC02507

 

 

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!