Vrouw (38) aangerand, politie zoekt getuigen Generaal Spoorlaan Rijswijk

maandag 12 januari 2015 14:06

Rijswijk – Een nog onbekende jongeman randde zondagavond 11 januari een 38-jarige vrouw op de Generaal Spoorlaan in Rijswijk.

De vrouw rende rond 17:45 uur op de Generaal Spoorlaan ter hoogte van het spoor. De onbekende man greep haar vast en betastte haar. Het slachtoffer wist weg te komen en achtervolgde de man nog korte tijd. Zij kon hem echter niet bijhouden en verloor hem er hoogte van de Steenvoordelaan uit het oog. De politie zoekt getuigen.

Signalement

De verdachte betreft een jongeman, mogelijk van Noord-Afrikaanse afkomst, 16 a 17 jaar oud, 1.70 cm lang met een tenger postuur. Hij droeg een zwart jas met opstaande kraag en een donkerkleurige broek.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van dit incident of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met de Unit Zeden via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw (38) aangerand, politie zoekt getuigen Generaal Spoorlaan Rijswijk
Schrijver:

 

 

Rijswijk – Een nog onbekende jongeman randde zondagavond 11 januari een 38-jarige vrouw op de Generaal Spoorlaan in Rijswijk.

De vrouw rende rond 17:45 uur op de Generaal Spoorlaan ter hoogte van het spoor. De onbekende man greep haar vast en betastte haar. Het slachtoffer wist weg te komen en achtervolgde de man nog korte tijd. Zij kon hem echter niet bijhouden en verloor hem er hoogte van de Steenvoordelaan uit het oog. De politie zoekt getuigen.

Signalement

De verdachte betreft een jongeman, mogelijk van Noord-Afrikaanse afkomst, 16 a 17 jaar oud, 1.70 cm lang met een tenger postuur. Hij droeg een zwart jas met opstaande kraag en een donkerkleurige broek.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van dit incident of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met de Unit Zeden via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!