EOD laat explosieve grondstoffen ontploffen Albert Camusplaats Rotterdam-Ommoord

dinsdag 13 januari 2015 19:18

Rotterdam – Bij het leeghalen van een woning aan de Albert Camusplaats zijn dinsdagmiddag een kleine hoeveelheid explosieve grondstoffen aangetroffen. Het ging om 40 gram en zou gebruikt kunnen worden voor het fabriceren van illegaal vuurwerk.

De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) kwam ter plaatse om de stoffen onschadelijk te maken. Zij hebben een kuub zand laten komen om de grondstoffen in te stoppen. Dit werd vervolgens met een veilig afzetting tot ontploffen gebracht. De woning was van een 40-jarige Rotterdam die in oktober vorig jaar werd opgepakt.

Video : RTV-Rijnmond

https://twitter.com/horeweg/status/554987509147779072/

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

EOD laat explosieve grondstoffen ontploffen Albert Camusplaats Rotterdam-Ommoord
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij het leeghalen van een woning aan de Albert Camusplaats zijn dinsdagmiddag een kleine hoeveelheid explosieve grondstoffen aangetroffen. Het ging om 40 gram en zou gebruikt kunnen worden voor het fabriceren van illegaal vuurwerk.

De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) kwam ter plaatse om de stoffen onschadelijk te maken. Zij hebben een kuub zand laten komen om de grondstoffen in te stoppen. Dit werd vervolgens met een veilig afzetting tot ontploffen gebracht. De woning was van een 40-jarige Rotterdam die in oktober vorig jaar werd opgepakt.

Video : RTV-Rijnmond

https://twitter.com/horeweg/status/554987509147779072/

 

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!