Twee “boefjes” van 9 en 10 jaar proberen auto te stelen in Rotterdam

dinsdag 13 januari 2015 20:18

Rotterdam – Twee jongetjes van 9 en 10 jaar hebben dinsdagmiddag een auto geprobeerd te stelen bij een autoverhuurbedrijf. Wijkagent Hans Hoekman vertelde via twitter wel een heel bijzonder incident te hebben meegemaakt. Tijdens het surveilleren zagen zij een jongetje keihard wegrennen bij het verhuurbedrijf.

De agenten riepen de jongen terug waar ze gehoor aan gaven. Ze vertelden dat ze een niet goed afgesloten auto zochten, waar mogelijk nog een sleutel in zat. Zo konden ze met de auto wegrijden. De agenten schrokken hiervan en gingen met de jongelui naar de ouders. Die vertelden dat ze al eerder hadden geprobeerd. Ze hebben voor hun daad flink wat strafregels gekregen.

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee “boefjes” van 9 en 10 jaar proberen auto te stelen in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Twee jongetjes van 9 en 10 jaar hebben dinsdagmiddag een auto geprobeerd te stelen bij een autoverhuurbedrijf. Wijkagent Hans Hoekman vertelde via twitter wel een heel bijzonder incident te hebben meegemaakt. Tijdens het surveilleren zagen zij een jongetje keihard wegrennen bij het verhuurbedrijf.

De agenten riepen de jongen terug waar ze gehoor aan gaven. Ze vertelden dat ze een niet goed afgesloten auto zochten, waar mogelijk nog een sleutel in zat. Zo konden ze met de auto wegrijden. De agenten schrokken hiervan en gingen met de jongelui naar de ouders. Die vertelden dat ze al eerder hadden geprobeerd. Ze hebben voor hun daad flink wat strafregels gekregen.

 

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!