Twee buren redden vrouw (93) bij woningbrand Undinestraat Amersfoort

Date:

Deel bericht:

Amersfoort – Maandagochtend 12 januari ontstond er brand in een woning aan de Undinestraat. Een 93-jarige bewoonster raakte gewond. Rond 08.15 uur kwam de melding van de brand.

Toegesnelde hulpdiensten troffen op de galerij de bewoonster aan. Ze was even daarvoor uit de woning gehaald door twee getuigen. De vrouw was slecht aanspreekbaar en werd met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Een van de getuigen die het slachtoffer had geholpen, had rook ingeademd en werd ook naar een ziekenhuis gebracht. Een politieagent werd ter plaatse behandeld voor het inademen van rook.

- Advertisement -

Drie naastgelegen woningen werden ontruimd. De brandweer bluste de brand. Specialisten van Forensische Opsporing hebben vandaag onderzoek gedaan in de woning. Uit dit onderzoek bleek dat de brand een technische oorzaak heeft. Het 93-jarige slachtoffer ligt nog in het ziekenhuis, haar gezondheidstoestand is als zorggwekkend te omschrijven.

Bron : Politie.nl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Veiligheidsdiensten oefenen rondom Utrecht Centraal

Utrecht - Vanmiddag hebben veiligheidsdiensten geoefend op Utrecht centraal. De oefening, genaamd Explosive Lion, liep eigenlijk de hele...

Politie ontslaat collega na meldingen van ernstig ongewenst gedrag

Utrecht - Dinsdag 18 april is een medewerker van de eenheid Midden-Nederland ontslagen. Uit onderzoek blijkt dat de...

Vrouw steekt met jonge kinderen Bilste Rading in Utrecht over, vrouw en kind (5) overlijden

Utrecht - Bij een zeer ernstig verkeersongeval nabij de afrit A27 Veemarkt met de Bilste Rading verongelukte vrijdag...

Grote brand legt meerdere bussen in de as Griffioenlaan Utrecht

Utrecht - Een grote brand heeft vrijdagmorgen rond 04.50 uur meerdere stadsbussen in busstalling Westraven aan de Griffioenlaan...