Verwarde man (49) aangehouden na valse bommelding in Tilburg

dinsdag 13 januari 2015 16:53

Tilburg – De politie arresteerde een 49-jarige verwarde man nadat hij in de trein bedreigingen uitte. De man werd maandagavond 12 januari 2015 om 21.00 uur opgepakt. Het ging om de trein van ‘s-Hertogenbosch naar Tilburg.

Mede passagiers waarschuwden de politie nadat de man in de trein had gedreigd om een bom op te blazen. Hij liep door de coupés en deed daarbij voorkomen alsof hij een bom onder zijn jas had. Toen de trein arriveerde op het station Tilburg werd de trein ontruimd en werd het treinverkeer naar Tilburg stilgelegd.

Op aanwijzing van getuigen werd de 49-jarige verdachte gearresteerd. Vervolgens werd de trein doorzocht op eventuele explosieven. Die zijn niet aangetroffen, waarna de trein weer werd vrijgegeven. Een van de passagiers had overigens de bedreigingen van de man gefilmd met een smartphone. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Het ging om een verwarde man die vermoedelijk een zwervend bestaan leidt.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verwarde man (49) aangehouden na valse bommelding in Tilburg
Schrijver:

 

 

Tilburg – De politie arresteerde een 49-jarige verwarde man nadat hij in de trein bedreigingen uitte. De man werd maandagavond 12 januari 2015 om 21.00 uur opgepakt. Het ging om de trein van ‘s-Hertogenbosch naar Tilburg.

Mede passagiers waarschuwden de politie nadat de man in de trein had gedreigd om een bom op te blazen. Hij liep door de coupés en deed daarbij voorkomen alsof hij een bom onder zijn jas had. Toen de trein arriveerde op het station Tilburg werd de trein ontruimd en werd het treinverkeer naar Tilburg stilgelegd.

Op aanwijzing van getuigen werd de 49-jarige verdachte gearresteerd. Vervolgens werd de trein doorzocht op eventuele explosieven. Die zijn niet aangetroffen, waarna de trein weer werd vrijgegeven. Een van de passagiers had overigens de bedreigingen van de man gefilmd met een smartphone. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Het ging om een verwarde man die vermoedelijk een zwervend bestaan leidt.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!