Auto belandt in water na ongeval N209 Overbuurtseweg Bleiswijk

woensdag 14 januari 2015 17:43

Bleiswijk – Door een ongeval is woensdagmiddag een auto te water geraakt op de Overbuurtseweg N209 in Bleiswijk. De hulpdiensten werden massaal ter plaatse gevraagd omdat onbekend was of er nog personen in het voertuig zouden zitten.

Bij aankomst van de eerste hulpverleners bleek iedereen het voertuig al te hebben verlaten. Deze zijn opgevangen in een politiebus. Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Doordat het ongeval gebeurde tijdens de spits ontstond er flink wat file. Het lijkt erop dat niemand naar het ziekenhuis vervoerd hoefde te worden.

Foto’s : Michel van Viegen

 

001 002 003 004 005 006 007 008

014 012

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto belandt in water na ongeval N209 Overbuurtseweg Bleiswijk
Schrijver:

 

 

Bleiswijk – Door een ongeval is woensdagmiddag een auto te water geraakt op de Overbuurtseweg N209 in Bleiswijk. De hulpdiensten werden massaal ter plaatse gevraagd omdat onbekend was of er nog personen in het voertuig zouden zitten.

Bij aankomst van de eerste hulpverleners bleek iedereen het voertuig al te hebben verlaten. Deze zijn opgevangen in een politiebus. Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Doordat het ongeval gebeurde tijdens de spits ontstond er flink wat file. Het lijkt erop dat niemand naar het ziekenhuis vervoerd hoefde te worden.

Foto’s : Michel van Viegen

 

001 002 003 004 005 006 007 008

014 012

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!