Dronken liefdes koppel gaat op de vuist en worden aangehouden in Hoogvliet

woensdag 14 januari 2015 11:01

Hoogvliet – Een 34-jarige man uit Hoogvliet en zijn 43-jarig vriendin en plaatsgenoot zijn beiden op 14 januari in hun woonplaats aangehouden. Het tweetal had kort daarvoor een flinke ruzie gehad, waarbij de man de vrouw zou hebben geslagen en de vrouw een mes zou hebben gebruikt.

De man liep meerdere snijwonden en krassen in zijn gezicht en handen op. De vrouw raakte eveneens licht gewond. Toen agenten ter plaatste kwamen, waren de man en vrouw al uit elkaar. De vrouw werd in haar woning aangehouden. De man in zijn auto, waar hij net mee weggereden was. Kennelijk hadden beiden gedronken. De twee zijn overgebracht naar een politiebureau en worden verhoord.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dronken liefdes koppel gaat op de vuist en worden aangehouden in Hoogvliet
Schrijver:

 

 

Hoogvliet – Een 34-jarige man uit Hoogvliet en zijn 43-jarig vriendin en plaatsgenoot zijn beiden op 14 januari in hun woonplaats aangehouden. Het tweetal had kort daarvoor een flinke ruzie gehad, waarbij de man de vrouw zou hebben geslagen en de vrouw een mes zou hebben gebruikt.

De man liep meerdere snijwonden en krassen in zijn gezicht en handen op. De vrouw raakte eveneens licht gewond. Toen agenten ter plaatste kwamen, waren de man en vrouw al uit elkaar. De vrouw werd in haar woning aangehouden. De man in zijn auto, waar hij net mee weggereden was. Kennelijk hadden beiden gedronken. De twee zijn overgebracht naar een politiebureau en worden verhoord.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!