Flinke files door storing slagbomen A16 Brienenoordbrug Rotterdam

woensdag 14 januari 2015 12:48

Rotterdam – Honderden automobilisten stonden in de richting van Breda en Utrecht/Den Haag enige tijd in de file. De slagbomen van de van Brienenoordbrug wilden niet meer open gaan nadat de brug was geopend. 

Rijkswaterstaat meldde dat de storing nog voor onbekende tijd aan zal houden. De slagbomen zijn rond kwart voor één handmatig geopend. Het verkeer werd inmiddels omgeleid over de A20, A4 en de A15. Daardoor ontstond er veel drukte op snelweg.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Flinke files door storing slagbomen A16 Brienenoordbrug Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Honderden automobilisten stonden in de richting van Breda en Utrecht/Den Haag enige tijd in de file. De slagbomen van de van Brienenoordbrug wilden niet meer open gaan nadat de brug was geopend. 

Rijkswaterstaat meldde dat de storing nog voor onbekende tijd aan zal houden. De slagbomen zijn rond kwart voor één handmatig geopend. Het verkeer werd inmiddels omgeleid over de A20, A4 en de A15. Daardoor ontstond er veel drukte op snelweg.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!