Politie rijdt Fransmannen met gestolen auto en vuurwapen klem Oudedijk Rotterdam

woensdag 14 januari 2015 10:59

Rotterdam – Twee Fransen zijn dinsdagavond klemgereden op de Rotterdamse Oudedijk omdat het voertuig waar ze in reden was gestolen. Daarnaast bleek één van hen een vuurwapen op zak te hebben.

Twee agenten reden rond 20.45 uur in een onherkenbare politieauto op de A16. Ze werden ingehaald door een Frans voertuig. Ze trokken het kenteken na en de auto bleek gestolen. De twee Fransen reden via de ’s-Gravenweg de Oudedijk op en werd daar klemgereden door een aantal ter plaatse gekomen politieauto’s.

Agenten overmeesterden de twee mannen. Eentje had in zijn shoudertasje een vuurwapen. De mannen hadden geen identiteitspapieren bij zich. Hun identiteit wordt in samenwerking met de Franse autoriteiten nog officieel vastgesteld. Volgens de in de tussentijd door hen opgegeven personalia zijn de mannen 18 en 24.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie rijdt Fransmannen met gestolen auto en vuurwapen klem Oudedijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Twee Fransen zijn dinsdagavond klemgereden op de Rotterdamse Oudedijk omdat het voertuig waar ze in reden was gestolen. Daarnaast bleek één van hen een vuurwapen op zak te hebben.

Twee agenten reden rond 20.45 uur in een onherkenbare politieauto op de A16. Ze werden ingehaald door een Frans voertuig. Ze trokken het kenteken na en de auto bleek gestolen. De twee Fransen reden via de ’s-Gravenweg de Oudedijk op en werd daar klemgereden door een aantal ter plaatse gekomen politieauto’s.

Agenten overmeesterden de twee mannen. Eentje had in zijn shoudertasje een vuurwapen. De mannen hadden geen identiteitspapieren bij zich. Hun identiteit wordt in samenwerking met de Franse autoriteiten nog officieel vastgesteld. Volgens de in de tussentijd door hen opgegeven personalia zijn de mannen 18 en 24.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!