Waarschuwingsschoten gelost bij aanhouding verwarde man met mes Keizersmantelweg Hoogvliet

woensdag 14 januari 2015 10:54

Hoogvliet – De politie heeft dinsdagavond bij een aanhouding waarschuwingsschoten gelost op de Keizersmantelweg. Aldaar liep een verwarde man met een mes op de parkeerplaats voor een flatgebouw in het rond. De politie loste twee schoten om de man tot bedaren proberen te brengen. Ondanks de schoten vluchtte de man een flatgebouw in.

Een arrestatieteam kwam ter plaatse om de man uit een woning in de flat te halen. De leden van het arrestatieteam ramden de deur in en wisten de man te overmeesteren. Hij werd aangehouden en is overgebracht naar het bureau. Daar zal hij aan de instanties over worden gelaten die hem hulp zullen bieden.

Foto : Kevin Schenk meer op 112-rijnmond.nl

IMG-20150114-WA0000_resized

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Waarschuwingsschoten gelost bij aanhouding verwarde man met mes Keizersmantelweg Hoogvliet
Schrijver:

 

 

Hoogvliet – De politie heeft dinsdagavond bij een aanhouding waarschuwingsschoten gelost op de Keizersmantelweg. Aldaar liep een verwarde man met een mes op de parkeerplaats voor een flatgebouw in het rond. De politie loste twee schoten om de man tot bedaren proberen te brengen. Ondanks de schoten vluchtte de man een flatgebouw in.

Een arrestatieteam kwam ter plaatse om de man uit een woning in de flat te halen. De leden van het arrestatieteam ramden de deur in en wisten de man te overmeesteren. Hij werd aangehouden en is overgebracht naar het bureau. Daar zal hij aan de instanties over worden gelaten die hem hulp zullen bieden.

Foto : Kevin Schenk meer op 112-rijnmond.nl

IMG-20150114-WA0000_resized

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!