zondag, december 5, 2021
5.1 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Agente krijgt klap in gezicht tijdens ongeval Kleinpolderplein A13 Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een ongeval op het Kleinpolderplein heeft een agente een klap in haar gezicht gekregen van een agressieve bestuurder. Donderdagmorgen ontstond er op de fly-over van de A13 naar de A20 een ongeval tussen meerdere personenvoertuigen. Twee automobilisten kregen ruzie, en twee agenten in burger wilden de boel sussen. Daarbij kreeg de vrouwelijk agent een klap in haar gezicht.

De vechtersbaas werd direct aangehouden en overgebracht naar het bureau. De agente doet aangifte van mishandeling. Één gewonde van het ongeval moest voor verdere behandeling naar het ziekenhuis. Ten tijde van het ongeval was de snelweg volledig afgesloten. Het verkeer werd richting de Stad en via de A4 en de A15 omgeleid. De brandweer hoefde niet in actie te komen.

Foto’s : Twitter Politie Rotterdam

B7YPOGYCMAAySXh B7YPFJZCQAA54Gb

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -