Dure grap voor wildplassende man Oosthaven Gouda

donderdag 15 januari 2015 18:43

Gouda – Een 37-jarige wildplasser uit Moordrecht had – achteraf gesteld – woensdag 14 januari beter zijn behoefte kunnen ophouden. De man kreeg van de politie een bekeuring en zijn vriend raakte vervolgens zijn auto kwijt. Politieagenten zagen dat de 37-jarige man op de Oosthaven uit een auto stapte en in een steeg zijn natuurlijke behoefte ging doen.

Agenten spraken de man daarop aan. Hij reageerde direct zeer agressief en bleef zich verbaal agressief gedragen. Toen agenten dat meer dan genoeg vonden, hielden zij hem aan. De man werd ingesloten voor nader verhoor. De politie maakte tegen de man proces-verbaal op. De bestuurder van de auto bleek te boek te staan als fiscale wanbetaler. In samenspraak met de Belastingdienst namen de agenten daarop zijn auto in beslag.

Geweld tegen politieagenten

De politie tolereert geen (verbaal) geweld tegen politiemensen en doet in voorkomende gevallen aangifte. Indien er sprake is van agressie of geweld tegen mensen met een publieke taak (bijvoorbeeld politie, ambulancepersoneel, brandweer) verdubbelt het Openbaar Ministerie de

 

0 reacties

Dure grap voor wildplassende man Oosthaven Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – Een 37-jarige wildplasser uit Moordrecht had – achteraf gesteld – woensdag 14 januari beter zijn behoefte kunnen ophouden. De man kreeg van de politie een bekeuring en zijn vriend raakte vervolgens zijn auto kwijt. Politieagenten zagen dat de 37-jarige man op de Oosthaven uit een auto stapte en in een steeg zijn natuurlijke behoefte ging doen.

Agenten spraken de man daarop aan. Hij reageerde direct zeer agressief en bleef zich verbaal agressief gedragen. Toen agenten dat meer dan genoeg vonden, hielden zij hem aan. De man werd ingesloten voor nader verhoor. De politie maakte tegen de man proces-verbaal op. De bestuurder van de auto bleek te boek te staan als fiscale wanbetaler. In samenspraak met de Belastingdienst namen de agenten daarop zijn auto in beslag.

Geweld tegen politieagenten

De politie tolereert geen (verbaal) geweld tegen politiemensen en doet in voorkomende gevallen aangifte. Indien er sprake is van agressie of geweld tegen mensen met een publieke taak (bijvoorbeeld politie, ambulancepersoneel, brandweer) verdubbelt het Openbaar Ministerie de

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!