Grote kraan valt op dak nieuwbouw woning Speelmanstraat Spijkenisse

donderdag 15 januari 2015 11:42

Spijkenisse – Een grote bouwkraan is donderdagochtend door vermoedelijk de harde wind op een woning in Spijkenisse gevallen. Het huis werd nieuw gebouwd aan de Pieter Speelmansingel in de nieuwe wijk Het Land. Toen de kraan ging draaien raakte het gevaarte de balans kwijt en viel op het dak van een woning.

De machinist vertelde tegen RTV-Rijnmond dat hij zich een ongeluk was geschrokken. De wind is mogelijk de oorzaak geweest. De kraan is doormiddel van twee andere kranen rechtop gezet. Een aannemer verteld dat de klus was ondergebracht bij een onderaannemer. Zij zullen ze de herstelkosten mogelijk gaan vergoeden.

VideoBeeld : RTV Rijnmond

 

 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 Reactie

  1. MediaTV

    Reactie verwijderd ivm onnodige reclame

Grote kraan valt op dak nieuwbouw woning Speelmanstraat Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – Een grote bouwkraan is donderdagochtend door vermoedelijk de harde wind op een woning in Spijkenisse gevallen. Het huis werd nieuw gebouwd aan de Pieter Speelmansingel in de nieuwe wijk Het Land. Toen de kraan ging draaien raakte het gevaarte de balans kwijt en viel op het dak van een woning.

De machinist vertelde tegen RTV-Rijnmond dat hij zich een ongeluk was geschrokken. De wind is mogelijk de oorzaak geweest. De kraan is doormiddel van twee andere kranen rechtop gezet. Een aannemer verteld dat de klus was ondergebracht bij een onderaannemer. Zij zullen ze de herstelkosten mogelijk gaan vergoeden.

VideoBeeld : RTV Rijnmond

 

 

 

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!