donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Grote kraan valt op dak nieuwbouw woning Speelmanstraat Spijkenisse

- advertentie -

Spijkenisse – Een grote bouwkraan is donderdagochtend door vermoedelijk de harde wind op een woning in Spijkenisse gevallen. Het huis werd nieuw gebouwd aan de Pieter Speelmansingel in de nieuwe wijk Het Land. Toen de kraan ging draaien raakte het gevaarte de balans kwijt en viel op het dak van een woning.

De machinist vertelde tegen RTV-Rijnmond dat hij zich een ongeluk was geschrokken. De wind is mogelijk de oorzaak geweest. De kraan is doormiddel van twee andere kranen rechtop gezet. Een aannemer verteld dat de klus was ondergebracht bij een onderaannemer. Zij zullen ze de herstelkosten mogelijk gaan vergoeden.

VideoBeeld : RTV Rijnmond

 

 

 

 

- Advertisement -
- Advertentie -

1 REACTIE

Comments are closed.

- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -