Kind gewond na aanrijding met auto Bermweg Capelle aan den IJssel

donderdag 15 januari 2015 08:59

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Donderdagmorgen 15 januari is een kind op weg naar school gewond geraakt doordat hij werd aangereden door een auto. Een automobilist zag het knulletje die de Bermweg overstak volledig over het hoofd en had ineens het jongetje voor zijn auto liggen.

Een ambulance kwam ter plaatse om het slachtoffertje te behandelen. Omdat niet bekend is, wat voor verwondingen hij had, is hij met een schepbrancard op een gewone brancard gelegd. Daarna is hij voor verder onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. De politie stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht van het ongeval.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_5248 IMG_5253 IMG_5255 IMG_5258 IMG_5261

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kind gewond na aanrijding met auto Bermweg Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Donderdagmorgen 15 januari is een kind op weg naar school gewond geraakt doordat hij werd aangereden door een auto. Een automobilist zag het knulletje die de Bermweg overstak volledig over het hoofd en had ineens het jongetje voor zijn auto liggen.

Een ambulance kwam ter plaatse om het slachtoffertje te behandelen. Omdat niet bekend is, wat voor verwondingen hij had, is hij met een schepbrancard op een gewone brancard gelegd. Daarna is hij voor verder onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. De politie stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht van het ongeval.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_5248 IMG_5253 IMG_5255 IMG_5258 IMG_5261

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!