zondag, november 28, 2021
0.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Kind gewond na aanrijding met auto Bermweg Capelle aan den IJssel

- advertentie -

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Donderdagmorgen 15 januari is een kind op weg naar school gewond geraakt doordat hij werd aangereden door een auto. Een automobilist zag het knulletje die de Bermweg overstak volledig over het hoofd en had ineens het jongetje voor zijn auto liggen.

Een ambulance kwam ter plaatse om het slachtoffertje te behandelen. Omdat niet bekend is, wat voor verwondingen hij had, is hij met een schepbrancard op een gewone brancard gelegd. Daarna is hij voor verder onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. De politie stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht van het ongeval.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_5248 IMG_5253 IMG_5255 IMG_5258 IMG_5261

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -