maandag, januari 18, 2021

Man (74) gewond na zware mishandeling in Geldrop

Geldrop – De politie hield woensdagmiddag rond 17.00 uur een 43-jarige man uit Geldrop aan in zijn woning. De man wordt ervan verdacht dat hij eerder op de middag een 74-jarige plaatsgenoot heeft mishandeld. Rond 16.30 uur liep het slachtoffer op het pad tussen de Heuvel en de Jan van Geldropstraat. De verdachte zou hem op een scooter zijn gepasseerd waarop de 74-jarige man een gebaar gemaakt zou hebben vanwege de snelheid.

Daarop zou de verdachte zijn omgekeerd, afgestapt en het slachtoffer tegen de grond hebben geduwd. Daarbij zou hij hem ook geslagen hebben. Een 60-jarige man uit Geldrop zag dit gebeuren en wilde ingrijpen. Daarop kreeg ook hij enkele klappen. Toen meer omstanders zich ermee gingen bemoeien stapte de verdachte weer op zijn scooter en ging er vandoor. Het 74-jarige slachtoffer brak door de val zijn heup en is naar het ziekenhuis gebracht. De politie kon de verdachte later in zijn woning aanhouden. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Related Articles

Fietser zwaargewond na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

0
Rotterdam - Een 15-jarige fietser is zondagavond zwaargewond geraakt nadat deze werd aangereden op de...

Brandweer op zoek naar mogelijke drenkeling Gaddijk Spijkenisse

0
Spijkenisse - De brandweer is zondagavond een geruime tijd op zoek geweest naar een mogelijke...

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg