Man (86) overleden uit water gehaald Dillenburgplein Ridderkerk

donderdag 15 januari 2015 19:23

Ridderkerk – Een 86-jarige man is donderdagavond overleden nadat hij door brandweerduikers werd gevonden in een singel aan het Dillenburgplein. Omstanders zouden hebben verklaard dat de man om hulp zou hebben geroepen en daarna werd er niets meer van hem vernomen.

Een oppervlaktereddingsteam en duikers gingen te water en haalden de man uit het water. Reanimatie mocht echter niet meer baten, want de man bleek al te zijn overleden. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval. De politie houdt er rekening mee dat de man mogelijk zelf te water is gegaan. Een misdrijf wordt in ieder geval uitgesloten.

https://twitter.com/petervr290/status/555789466221424640/

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (86) overleden uit water gehaald Dillenburgplein Ridderkerk
Schrijver:

 

 

Ridderkerk – Een 86-jarige man is donderdagavond overleden nadat hij door brandweerduikers werd gevonden in een singel aan het Dillenburgplein. Omstanders zouden hebben verklaard dat de man om hulp zou hebben geroepen en daarna werd er niets meer van hem vernomen.

Een oppervlaktereddingsteam en duikers gingen te water en haalden de man uit het water. Reanimatie mocht echter niet meer baten, want de man bleek al te zijn overleden. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval. De politie houdt er rekening mee dat de man mogelijk zelf te water is gegaan. Een misdrijf wordt in ieder geval uitgesloten.

https://twitter.com/petervr290/status/555789466221424640/

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!