Veel mis tijdens integrale controle bij horecabedrijven in Capelle aan den IJssel

donderdag 15 januari 2015 15:25

Capelle aan den IJssel – Vandaag is er een gerichte integrale controle uitgevoerd bij 4 Capelse horecabedrijven door Handhaving, Stedin en de afd. Horecataken van de politie. De controle vond plaats omdat er mogelijk gefraudeerd werd en geknoeid was met elektriciteits- en gasmeters. De controle bleek niet voor niets. Bij 2 horecazaken bleken de zaken niet in orde. Bij één horeca-inrichting constateerde Stedin afwijkingen in de elektrische installatie en wordt vervolgonderzoek ingesteld met mogelijk naheffingen tot gevolg.

Bij de horecazaak bleek naast de elektrische installatie nog veel meer niet in orde. Zo waren brandblusmiddelen niet in orde, zaten nooduitgangen op slot, brandde noodverlichting niet en stonden er illegaal gokautomaten in de zaak. Ook verstrekte de exploitant alcohol zonder dat daarvoor vergunning was verleend. Direct werden maatregelen genomen en de exploitant heeft onder andere de in de zaak aanwezige alcohol vernietigd. Voor deze overtredingen volgen aanvullende sancties.

Bij de tweede zaak bleek ook geknoeid met de elektrische installatie en klopten de meters niet. Ook hier stelt Stedin nog aanvullend onderzoek naar in. Tevens bleken enkele brandveiligheidsvoorzieningen hier niet op orde.

Foto’s : Handhaving Capelle aan den IJssel

IMG_20150115_135735 IMG_20150115_134735

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veel mis tijdens integrale controle bij horecabedrijven in Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Vandaag is er een gerichte integrale controle uitgevoerd bij 4 Capelse horecabedrijven door Handhaving, Stedin en de afd. Horecataken van de politie. De controle vond plaats omdat er mogelijk gefraudeerd werd en geknoeid was met elektriciteits- en gasmeters. De controle bleek niet voor niets. Bij 2 horecazaken bleken de zaken niet in orde. Bij één horeca-inrichting constateerde Stedin afwijkingen in de elektrische installatie en wordt vervolgonderzoek ingesteld met mogelijk naheffingen tot gevolg.

Bij de horecazaak bleek naast de elektrische installatie nog veel meer niet in orde. Zo waren brandblusmiddelen niet in orde, zaten nooduitgangen op slot, brandde noodverlichting niet en stonden er illegaal gokautomaten in de zaak. Ook verstrekte de exploitant alcohol zonder dat daarvoor vergunning was verleend. Direct werden maatregelen genomen en de exploitant heeft onder andere de in de zaak aanwezige alcohol vernietigd. Voor deze overtredingen volgen aanvullende sancties.

Bij de tweede zaak bleek ook geknoeid met de elektrische installatie en klopten de meters niet. Ook hier stelt Stedin nog aanvullend onderzoek naar in. Tevens bleken enkele brandveiligheidsvoorzieningen hier niet op orde.

Foto’s : Handhaving Capelle aan den IJssel

IMG_20150115_135735 IMG_20150115_134735

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!