Automobilist rijdt tegen paal Capelseweg / Hoofdweg Capelle aan den Ijssel

vrijdag 16 januari 2015 16:00

Capelle aan den IJssel – Vrijdagmiddag 16 januari is er omstreeks 15.00 uur een ongeluk met een personenauto gebeurd op de Hoofdweg / Capelseweg in Capelle aan den IJssel. De brandweer kwam met spoed ter plaatse omdat er mogelijk iemand bekneld zou zitten, dit bleek niet het geval.

Een automobilist is door nog onbekende oorzaak tegen een paal gereden. Voor zover bekend waren er geen andere partijen betrokken bij het ongeval. De verwondingen van het slachtoffer zijn onbekend. In verband met de aanrijding is een rijbaan van de Capelseweg afgesloten. Dit zorgde voor veel drukte op de weg. Het kruispunt Hoofdweg / Capelseweg is één van de drukste verkeersaders in Rotterdam.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_5317kl IMG_5319kl IMG_5322kl IMG_5326kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Automobilist rijdt tegen paal Capelseweg / Hoofdweg Capelle aan den Ijssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Vrijdagmiddag 16 januari is er omstreeks 15.00 uur een ongeluk met een personenauto gebeurd op de Hoofdweg / Capelseweg in Capelle aan den IJssel. De brandweer kwam met spoed ter plaatse omdat er mogelijk iemand bekneld zou zitten, dit bleek niet het geval.

Een automobilist is door nog onbekende oorzaak tegen een paal gereden. Voor zover bekend waren er geen andere partijen betrokken bij het ongeval. De verwondingen van het slachtoffer zijn onbekend. In verband met de aanrijding is een rijbaan van de Capelseweg afgesloten. Dit zorgde voor veel drukte op de weg. Het kruispunt Hoofdweg / Capelseweg is één van de drukste verkeersaders in Rotterdam.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_5317kl IMG_5319kl IMG_5322kl IMG_5326kl

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!