zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Automobilist rijdt tegen paal Capelseweg / Hoofdweg Capelle aan den Ijssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Vrijdagmiddag 16 januari is er omstreeks 15.00 uur een ongeluk met een personenauto gebeurd op de Hoofdweg / Capelseweg in Capelle aan den IJssel. De brandweer kwam met spoed ter plaatse omdat er mogelijk iemand bekneld zou zitten, dit bleek niet het geval.

Een automobilist is door nog onbekende oorzaak tegen een paal gereden. Voor zover bekend waren er geen andere partijen betrokken bij het ongeval. De verwondingen van het slachtoffer zijn onbekend. In verband met de aanrijding is een rijbaan van de Capelseweg afgesloten. Dit zorgde voor veel drukte op de weg. Het kruispunt Hoofdweg / Capelseweg is één van de drukste verkeersaders in Rotterdam.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_5317kl IMG_5319kl IMG_5322kl IMG_5326kl

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -