Bestuurder scooter gewond aan rug na aanrijding met auto Keerkring Capelle aan den IJssel

vrijdag 16 januari 2015 15:16

Capelle aan den IJssel – Een bestuurder van een scooter is vrijdagmiddag gewond geraakt door een ongeval op een rotonde van de Keerkring. Een automobilist zag de bestuurder van de scooter over het hoofd en schepte hem. hierdoor liep de man rugletsel op.

Gelukkig droeg de man een helm, want de schade op de helm was behoorlijk. Een ambulancemedewerker kwam ter plaatse om het slachtoffer van de benodigde medische hulp te voorzien. Hij hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

stockfoto ambu politie IMG_5277 IMG_5279 IMG_5282

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurder scooter gewond aan rug na aanrijding met auto Keerkring Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een bestuurder van een scooter is vrijdagmiddag gewond geraakt door een ongeval op een rotonde van de Keerkring. Een automobilist zag de bestuurder van de scooter over het hoofd en schepte hem. hierdoor liep de man rugletsel op.

Gelukkig droeg de man een helm, want de schade op de helm was behoorlijk. Een ambulancemedewerker kwam ter plaatse om het slachtoffer van de benodigde medische hulp te voorzien. Hij hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

stockfoto ambu politie IMG_5277 IMG_5279 IMG_5282

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!