donderdag, december 9, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Flinke schade door brand in flatwoning Ohmstraat Schiedam

- advertentie -

Schiedam – De brandweer heeft in de nacht van donderdag op zaterdag een flinke brand in een woning aan de Ohmstraat geblust. De brand ging gepaard met een flinke rookontwikkeling. Iemand moest van een balkon met behulp van een hoogwerker naar beneden worden gehaald.

Via de trap werden twee andere omwonenden gered. In de betreffende woning was tijdens de brand niemand aanwezig. Mogelijk is een bankstel in brand gevlogen. In het huis waren twee katten aanwezig, deze zijn opgevangen door de dierenambulance. De schade aan de flat is groot.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -