Flinke schade door brand in flatwoning Ohmstraat Schiedam

vrijdag 16 januari 2015 11:46

Schiedam – De brandweer heeft in de nacht van donderdag op zaterdag een flinke brand in een woning aan de Ohmstraat geblust. De brand ging gepaard met een flinke rookontwikkeling. Iemand moest van een balkon met behulp van een hoogwerker naar beneden worden gehaald.

Via de trap werden twee andere omwonenden gered. In de betreffende woning was tijdens de brand niemand aanwezig. Mogelijk is een bankstel in brand gevlogen. In het huis waren twee katten aanwezig, deze zijn opgevangen door de dierenambulance. De schade aan de flat is groot.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Flinke schade door brand in flatwoning Ohmstraat Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – De brandweer heeft in de nacht van donderdag op zaterdag een flinke brand in een woning aan de Ohmstraat geblust. De brand ging gepaard met een flinke rookontwikkeling. Iemand moest van een balkon met behulp van een hoogwerker naar beneden worden gehaald.

Via de trap werden twee andere omwonenden gered. In de betreffende woning was tijdens de brand niemand aanwezig. Mogelijk is een bankstel in brand gevlogen. In het huis waren twee katten aanwezig, deze zijn opgevangen door de dierenambulance. De schade aan de flat is groot.

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!