Grote verkeerscontrole parkeerplaats surfplas Krimpenerwaard

vrijdag 16 januari 2015 20:09

De politie eenheid Den Haag heeft vrijdagmiddag een grote verkeerscontrole uitgevoerd. Deze controle vond plaats op de parkeerplaats langs de provinciale weg N210 C.G. Roosweg. Bij de controle waren ook de RDW en de belastingdienst aanwezig. Diverse voertuigen zijn in beslag genomen en weggesleept door een bergingsbedrijf.

De controle werd uitgevoerd samen met de RDW en Belastingdienst. Er werd gebruik gemaakt van drie ANPR-voertuigen. Twee ANPR-voertuigen stonden opgesteld op de N210 en de derde op de controleplaats, de parkeerplaats bij de surfplas in Krimpen aan de Lek. De controle begon om 13.30 uur en eindigde om 19:15 uur.

De ANPR wagens scanden in totaal ruim 4800 voertuigen. Uiteindelijk zijn hiervan 72 voertuigen uitgebreid gecontroleerd op basis van deze ANPR hits en op eigen waarneming.

Belastingdienst

De Belastingdienst heeft € 5566,00 ter plaatse geïnd wegens openstaande belastingschulden. Zeven voertuigen zijn in beslaggenomen, waarvan er drie direct zijn afgevoerd.

Processen verbaal politie

Er zijn door de politie 20 processen verbaal uitgeschreven voor technische verkeerszaken zoals gladde banden, het ontbreken van markeringsborden en lekke uitlaten. Daarnaast werden twee mensen bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs op een bromfiets.
Door de RDW is scherp gelet op de technische staat van voertuigen. Er werd onder andere gelet op de staat van de banden, het uitlaatgeluid. Een voertuig heeft een WOK-signaal (Wachten Op Keuring) gekregen in verband met een technisch gebrek.

Foto’s Jeroen van Zomeren

 

IMG_0717 IMG_0718 IMG_0720 IMG_0723 IMG_0729 IMG_0740 IMG_0747

 

0 reacties

Grote verkeerscontrole parkeerplaats surfplas Krimpenerwaard
Schrijver:

 

 

De politie eenheid Den Haag heeft vrijdagmiddag een grote verkeerscontrole uitgevoerd. Deze controle vond plaats op de parkeerplaats langs de provinciale weg N210 C.G. Roosweg. Bij de controle waren ook de RDW en de belastingdienst aanwezig. Diverse voertuigen zijn in beslag genomen en weggesleept door een bergingsbedrijf.

De controle werd uitgevoerd samen met de RDW en Belastingdienst. Er werd gebruik gemaakt van drie ANPR-voertuigen. Twee ANPR-voertuigen stonden opgesteld op de N210 en de derde op de controleplaats, de parkeerplaats bij de surfplas in Krimpen aan de Lek. De controle begon om 13.30 uur en eindigde om 19:15 uur.

De ANPR wagens scanden in totaal ruim 4800 voertuigen. Uiteindelijk zijn hiervan 72 voertuigen uitgebreid gecontroleerd op basis van deze ANPR hits en op eigen waarneming.

Belastingdienst

De Belastingdienst heeft € 5566,00 ter plaatse geïnd wegens openstaande belastingschulden. Zeven voertuigen zijn in beslaggenomen, waarvan er drie direct zijn afgevoerd.

Processen verbaal politie

Er zijn door de politie 20 processen verbaal uitgeschreven voor technische verkeerszaken zoals gladde banden, het ontbreken van markeringsborden en lekke uitlaten. Daarnaast werden twee mensen bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs op een bromfiets.
Door de RDW is scherp gelet op de technische staat van voertuigen. Er werd onder andere gelet op de staat van de banden, het uitlaatgeluid. Een voertuig heeft een WOK-signaal (Wachten Op Keuring) gekregen in verband met een technisch gebrek.

Foto’s Jeroen van Zomeren

 

IMG_0717 IMG_0718 IMG_0720 IMG_0723 IMG_0729 IMG_0740 IMG_0747

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!