donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Grote verkeerscontrole parkeerplaats surfplas Krimpenerwaard

- advertentie -

De politie eenheid Den Haag heeft vrijdagmiddag een grote verkeerscontrole uitgevoerd. Deze controle vond plaats op de parkeerplaats langs de provinciale weg N210 C.G. Roosweg. Bij de controle waren ook de RDW en de belastingdienst aanwezig. Diverse voertuigen zijn in beslag genomen en weggesleept door een bergingsbedrijf.

De controle werd uitgevoerd samen met de RDW en Belastingdienst. Er werd gebruik gemaakt van drie ANPR-voertuigen. Twee ANPR-voertuigen stonden opgesteld op de N210 en de derde op de controleplaats, de parkeerplaats bij de surfplas in Krimpen aan de Lek. De controle begon om 13.30 uur en eindigde om 19:15 uur.

De ANPR wagens scanden in totaal ruim 4800 voertuigen. Uiteindelijk zijn hiervan 72 voertuigen uitgebreid gecontroleerd op basis van deze ANPR hits en op eigen waarneming.

Belastingdienst

De Belastingdienst heeft € 5566,00 ter plaatse geïnd wegens openstaande belastingschulden. Zeven voertuigen zijn in beslaggenomen, waarvan er drie direct zijn afgevoerd.

Processen verbaal politie

Er zijn door de politie 20 processen verbaal uitgeschreven voor technische verkeerszaken zoals gladde banden, het ontbreken van markeringsborden en lekke uitlaten. Daarnaast werden twee mensen bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs op een bromfiets.
Door de RDW is scherp gelet op de technische staat van voertuigen. Er werd onder andere gelet op de staat van de banden, het uitlaatgeluid. Een voertuig heeft een WOK-signaal (Wachten Op Keuring) gekregen in verband met een technisch gebrek.

Foto’s Jeroen van Zomeren

 

IMG_0717 IMG_0718 IMG_0720 IMG_0723 IMG_0729 IMG_0740 IMG_0747

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -