Man behoorlijk gewond na val van perron Metro Oosterflank Grote Beer Rotterdam (video)

vrijdag 16 januari 2015 16:12

Rotterdam – Een man op leeftijd is vrijdagmiddag behoorlijk gewond geraakt nadat hij met zijn jas tussen de metro deur was blijven steken. De man wilde de metro verlaten, maar bleef met zijn jas vastzitten. De metro die vervolgens wegreed gaf de man mogelijk een zwieper waarna hij op het perron van metrostation Oosterflank ten val kwam. 

Veel toeschouwers waren getuigen van de valpartij. Een omstander verleende direct eerste hulp. Daar werd hij door de brandweer en diverse ambulancemedewerkers gestabiliseerd. Nadat hij was gestabiliseerd is hij met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie ontruimde het metrostation zodat de man rustig kon worden behandeld. Door het incident raakte het metroverkeer behoorlijk ontregeld. Tussen metro Alexander en Capelsebrug was er geen metroverkeer mogelijk. Hoelang de stremming gaat duren is nog niet bekend. De politie verricht onderzoek.

“In eerste instantie meldden wij uit betrouwbare bron dat het om een vrouw zou gaan, en dat deze op het spoor was gevallen, bij nader onderzoek door persvoorlichting bleek dit niet te kloppen.”

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_5303

IMG_5288 IMG_5290 IMG_5295 IMG_5296 IMG_5300 IMG_5304 IMG_5308 IMG_5313 IMG_5315 IMG_5316kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 Reactie

  1. Tanya Smiley

    vreselijk als je dat meemaakt. ik hoop dat het met de vrouw goed komt.

Man behoorlijk gewond na val van perron Metro Oosterflank Grote Beer Rotterdam (video)
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een man op leeftijd is vrijdagmiddag behoorlijk gewond geraakt nadat hij met zijn jas tussen de metro deur was blijven steken. De man wilde de metro verlaten, maar bleef met zijn jas vastzitten. De metro die vervolgens wegreed gaf de man mogelijk een zwieper waarna hij op het perron van metrostation Oosterflank ten val kwam. 

Veel toeschouwers waren getuigen van de valpartij. Een omstander verleende direct eerste hulp. Daar werd hij door de brandweer en diverse ambulancemedewerkers gestabiliseerd. Nadat hij was gestabiliseerd is hij met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie ontruimde het metrostation zodat de man rustig kon worden behandeld. Door het incident raakte het metroverkeer behoorlijk ontregeld. Tussen metro Alexander en Capelsebrug was er geen metroverkeer mogelijk. Hoelang de stremming gaat duren is nog niet bekend. De politie verricht onderzoek.

“In eerste instantie meldden wij uit betrouwbare bron dat het om een vrouw zou gaan, en dat deze op het spoor was gevallen, bij nader onderzoek door persvoorlichting bleek dit niet te kloppen.”

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_5303

IMG_5288 IMG_5290 IMG_5295 IMG_5296 IMG_5300 IMG_5304 IMG_5308 IMG_5313 IMG_5315 IMG_5316kl

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!