Man probeert snackbar van ‘T Hoffplein te overvallen Schiedam

vrijdag 16 januari 2015 10:00

Schiedam – Een nog onbekende man heeft donderdagavond rond 21.50 uur een snackbar aan het Van ‘T Hoffplein proberen te overvallen. Een man kwam rond sluitingstijd de zaak binnen en bedreigde het aanwezig personeel met een vuurwapen om geld af te staan. De medewerkster vluchtte naar de keuken, waarop de overvaller eieren voor zijn geld koos en er ook vandoor ging.

De man sloeg zonder buit op de vlucht richting de Boerhaavelaan. De politie stelde een onderzoek in naar de verdachte maar kon hem niet meer traceren. Het gaat om een lichtgetinte man van ongeveer 1.80m met een tenger postuur en is tussen de 18-20 jaar, een zwarte jas en trainingskleding

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man probeert snackbar van ‘T Hoffplein te overvallen Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – Een nog onbekende man heeft donderdagavond rond 21.50 uur een snackbar aan het Van ‘T Hoffplein proberen te overvallen. Een man kwam rond sluitingstijd de zaak binnen en bedreigde het aanwezig personeel met een vuurwapen om geld af te staan. De medewerkster vluchtte naar de keuken, waarop de overvaller eieren voor zijn geld koos en er ook vandoor ging.

De man sloeg zonder buit op de vlucht richting de Boerhaavelaan. De politie stelde een onderzoek in naar de verdachte maar kon hem niet meer traceren. Het gaat om een lichtgetinte man van ongeveer 1.80m met een tenger postuur en is tussen de 18-20 jaar, een zwarte jas en trainingskleding

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!