zondag, december 5, 2021
5.1 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Man probeert snackbar van ‘T Hoffplein te overvallen Schiedam

- advertentie -

Schiedam – Een nog onbekende man heeft donderdagavond rond 21.50 uur een snackbar aan het Van ‘T Hoffplein proberen te overvallen. Een man kwam rond sluitingstijd de zaak binnen en bedreigde het aanwezig personeel met een vuurwapen om geld af te staan. De medewerkster vluchtte naar de keuken, waarop de overvaller eieren voor zijn geld koos en er ook vandoor ging.

De man sloeg zonder buit op de vlucht richting de Boerhaavelaan. De politie stelde een onderzoek in naar de verdachte maar kon hem niet meer traceren. Het gaat om een lichtgetinte man van ongeveer 1.80m met een tenger postuur en is tussen de 18-20 jaar, een zwarte jas en trainingskleding

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -