Mannen proberen bewoner te overvallen Professor Aalberselaan Schiedam

vrijdag 16 januari 2015 10:05

Schiedam – Twee nog onbekende mannen hebben donderdagavond rond 19.50 uur een woning aan de Professor Aalberselaan geprobeerd te overvallen. De mannen belden aan bij de woning en toen de voordeur openging ontstond er een worsteling met de bewoners.

Onder dreiging van vermoedelijk een vuurwapen werd er om geld gevraagd door de overvallers. De bewoner vertelde echter niks in huis te hebben en de twee mannen gingen ervandoor. De bewoner belde daarop direct de politie.

De politie is op zoek naar twee mannen :

Signalement verdachte 1:
Donkergetinte huidskleur
Ongeveer 1.76 m lang

Signalement verdachte 2:
kleiner dan verdachte 1, ongeveer 1.72 m lang
Tussen de 18-22 jaar
Donkergetinte huidskleur
Droeg een donkerkleurige jas en een donkere pet.

Heeft u iets gezien? Neem contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Mannen proberen bewoner te overvallen Professor Aalberselaan Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – Twee nog onbekende mannen hebben donderdagavond rond 19.50 uur een woning aan de Professor Aalberselaan geprobeerd te overvallen. De mannen belden aan bij de woning en toen de voordeur openging ontstond er een worsteling met de bewoners.

Onder dreiging van vermoedelijk een vuurwapen werd er om geld gevraagd door de overvallers. De bewoner vertelde echter niks in huis te hebben en de twee mannen gingen ervandoor. De bewoner belde daarop direct de politie.

De politie is op zoek naar twee mannen :

Signalement verdachte 1:
Donkergetinte huidskleur
Ongeveer 1.76 m lang

Signalement verdachte 2:
kleiner dan verdachte 1, ongeveer 1.72 m lang
Tussen de 18-22 jaar
Donkergetinte huidskleur
Droeg een donkerkleurige jas en een donkere pet.

Heeft u iets gezien? Neem contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!