Nog steeds onduidelijkheid over identiteit dode mannen Bovenstraat Rotterdam

vrijdag 16 januari 2015 14:21

Rotterdam – Nog steeds is niet duidelijk wie de twee dode mannen zijn die donderdag werden gevonden in een huis aan de Bovenstraat. Na een hele dag sporenonderzoek het controleren van hun DNA en persoonsgegevens is nog niet duidelijk met wie de politie te maken heeft. De twee werden donderdag door geweld om het leven gebracht. Even verderop op de Kasteelweg werd een man gewond aangetroffen.

Getuigen zouden aan RTV-Rijnmond hebben verklaard dat de politie vanmorgen nog een inval heeft gedaan in een woning aan de Benedenstraat. Dit kon nog niet worden bevestigd door de politie. Volgens een buurvrouw woonden de twee mannen er niet. De echte eigenaar zou op vakantie zijn in Bali. De politie gaat ervan uit dat het om een afrekening in het criminele circuit gaat.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Nog steeds onduidelijkheid over identiteit dode mannen Bovenstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Nog steeds is niet duidelijk wie de twee dode mannen zijn die donderdag werden gevonden in een huis aan de Bovenstraat. Na een hele dag sporenonderzoek het controleren van hun DNA en persoonsgegevens is nog niet duidelijk met wie de politie te maken heeft. De twee werden donderdag door geweld om het leven gebracht. Even verderop op de Kasteelweg werd een man gewond aangetroffen.

Getuigen zouden aan RTV-Rijnmond hebben verklaard dat de politie vanmorgen nog een inval heeft gedaan in een woning aan de Benedenstraat. Dit kon nog niet worden bevestigd door de politie. Volgens een buurvrouw woonden de twee mannen er niet. De echte eigenaar zou op vakantie zijn in Bali. De politie gaat ervan uit dat het om een afrekening in het criminele circuit gaat.

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!