Ongeval tussen auto en voetganger Wormerhoek Capelle aan den Ijssel

vrijdag 16 januari 2015 15:12

Capelle aan den IJssel – Bij een ongeval op de Wormerhoek is vrijdagmiddag een vrouw lichtgewond geraakt nadat zij werd aangereden door een auto. Ambulancepersoneel was snel ter plaatse en controleerde het slachtoffer.

Deze bleek niet ernstig gewond te zijn en hoefde niet mee met de ambulance. De politie kwam ter plaatse om het incident verder af te handelen. De auto had amper schade omdat het niet heel hard is gegaan.

IMG_5284 IMG_5285

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ongeval tussen auto en voetganger Wormerhoek Capelle aan den Ijssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Bij een ongeval op de Wormerhoek is vrijdagmiddag een vrouw lichtgewond geraakt nadat zij werd aangereden door een auto. Ambulancepersoneel was snel ter plaatse en controleerde het slachtoffer.

Deze bleek niet ernstig gewond te zijn en hoefde niet mee met de ambulance. De politie kwam ter plaatse om het incident verder af te handelen. De auto had amper schade omdat het niet heel hard is gegaan.

IMG_5284 IMG_5285

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!