donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Overval op slijterij Franselaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Vrijdagavond heeft een man met skeletmasker een slijterij op de Franselaan overvallen. Er is niemand gewond geraakt. Agenten hebben een onderzoek ingesteld. Rond 17.30 uur kwam een licht getinte man met skeletmasker de slijterij binnen. Bij de kassa bedreigde hij medewerkers met een wapen.

Hij ging er vandoor via de Franselaan richting de Tjalklaan met een onbekend geldbedrag. De politie heeft direct na het binnenkomen van de melding een onderzoek ingesteld. Er is met meerdere agenten gezocht in de omgeving. Ook heeft de Forensische Opsporing sporen en camerabeelden veilig gesteld..

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -