Overval op slijterij Franselaan Rotterdam

vrijdag 16 januari 2015 23:18

Rotterdam – Vrijdagavond heeft een man met skeletmasker een slijterij op de Franselaan overvallen. Er is niemand gewond geraakt. Agenten hebben een onderzoek ingesteld. Rond 17.30 uur kwam een licht getinte man met skeletmasker de slijterij binnen. Bij de kassa bedreigde hij medewerkers met een wapen.

Hij ging er vandoor via de Franselaan richting de Tjalklaan met een onbekend geldbedrag. De politie heeft direct na het binnenkomen van de melding een onderzoek ingesteld. Er is met meerdere agenten gezocht in de omgeving. Ook heeft de Forensische Opsporing sporen en camerabeelden veilig gesteld..

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Overval op slijterij Franselaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vrijdagavond heeft een man met skeletmasker een slijterij op de Franselaan overvallen. Er is niemand gewond geraakt. Agenten hebben een onderzoek ingesteld. Rond 17.30 uur kwam een licht getinte man met skeletmasker de slijterij binnen. Bij de kassa bedreigde hij medewerkers met een wapen.

Hij ging er vandoor via de Franselaan richting de Tjalklaan met een onbekend geldbedrag. De politie heeft direct na het binnenkomen van de melding een onderzoek ingesteld. Er is met meerdere agenten gezocht in de omgeving. Ook heeft de Forensische Opsporing sporen en camerabeelden veilig gesteld..

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!