donderdag, december 9, 2021
2.6 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Twee verdachten voor carjacking Rochussenstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op 14 januari zijn twee verdachten gehoord in verband met een carjacking op een parkeerplaats aan de Rochussenstraat in Rotterdam in september 2014. De twee Rotterdammers van 18 en 26 jaar zaten al vast voor andere misdrijven.

De carjacking vond plaats op 24 september 2014 omstreeks 00:10 uur. Onder bedreiging van een vuurwapen moest het slachtoffer op een parkeerplaats aan de Rochussenstraat de sleutels van zijn luxe Mercedes Benz afstaan. Daarnaast moest hij enkele persoonlijke bezittingen afgeven. Het slachtoffer rende naar een nabij gelegen restaurant en de mannen gingen er met zijn auto vandoor. Er volgde een achtervolging door verschillende politie-eenheden en diezelfde nacht werd omstreeks 03:20 uur de auto op de Hordijk teruggevonden. De overvallers konden ontkomen.

Het Regionaal Team Overvallen startte een onderzoek dat leidde naar twee Rotterdammers van 18 en 26 jaar. Deze twee verdachten bleken al te zijn aangehouden voor andere misdrijven en werden op het politiebureau gehoord over de carjacking op de Rochussenstraat.

Bron : Politie.nl

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -