Veel schade na ongeval kopstaart Hoofdweg Capelle aan den IJssel

vrijdag 16 januari 2015 14:04

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Vrijdagmiddag 16 januari zijn op de Hoofdweg twee voertuigen op elkaar gebotst. Door de klap ontstond er flink wat schade aan beide voertuigen. Omdat de aanrijding met een behoorlijke vaart is gebeurd zijn alle inzittenden van beide voertuigen door ambulancepersoneel gecontroleerd.

De inzittende van het achterste voertuig bleek wat lichte brandwonden door de airbag te hebben opgelopen. Verder hoefde er niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Een berger heeft beide voertuigen weggesleept.

IMG_5265kl IMG_5268kl IMG_5269kl IMG_5262kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veel schade na ongeval kopstaart Hoofdweg Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Vrijdagmiddag 16 januari zijn op de Hoofdweg twee voertuigen op elkaar gebotst. Door de klap ontstond er flink wat schade aan beide voertuigen. Omdat de aanrijding met een behoorlijke vaart is gebeurd zijn alle inzittenden van beide voertuigen door ambulancepersoneel gecontroleerd.

De inzittende van het achterste voertuig bleek wat lichte brandwonden door de airbag te hebben opgelopen. Verder hoefde er niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Een berger heeft beide voertuigen weggesleept.

IMG_5265kl IMG_5268kl IMG_5269kl IMG_5262kl

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!