donderdag, december 9, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Verwarde vrouw belt 60 keer met alarmnummer 112 in Rotterdam Alexander

- advertentie -

Rotterdam – Een verwarde vrouw uit de Rotterdamse wijk Prins Alexander is vrijdagmorgen aangehouden nadat zij herhaaldelijk het alarmnummer vals had gebeld. De vrouw belde maar liefst 60x onnodig met het alarmnummer 112.

De meldkamer ging op onderzoek uit en kwam zo bij de locatie van de vrouw uit. Hier is zij aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. Waarom de vrouw zo vaak 112 belde is niet bekend. De vrouw krijgt de benodigde professionele hulp aangeboden die zij nodig heeft.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -