Verwarde vrouw belt 60 keer met alarmnummer 112 in Rotterdam Alexander

vrijdag 16 januari 2015 13:36

Rotterdam – Een verwarde vrouw uit de Rotterdamse wijk Prins Alexander is vrijdagmorgen aangehouden nadat zij herhaaldelijk het alarmnummer vals had gebeld. De vrouw belde maar liefst 60x onnodig met het alarmnummer 112.

De meldkamer ging op onderzoek uit en kwam zo bij de locatie van de vrouw uit. Hier is zij aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. Waarom de vrouw zo vaak 112 belde is niet bekend. De vrouw krijgt de benodigde professionele hulp aangeboden die zij nodig heeft.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verwarde vrouw belt 60 keer met alarmnummer 112 in Rotterdam Alexander
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een verwarde vrouw uit de Rotterdamse wijk Prins Alexander is vrijdagmorgen aangehouden nadat zij herhaaldelijk het alarmnummer vals had gebeld. De vrouw belde maar liefst 60x onnodig met het alarmnummer 112.

De meldkamer ging op onderzoek uit en kwam zo bij de locatie van de vrouw uit. Hier is zij aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. Waarom de vrouw zo vaak 112 belde is niet bekend. De vrouw krijgt de benodigde professionele hulp aangeboden die zij nodig heeft.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!