zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Autodieven met gestolen BMW gepakt in Capelle-Schenkel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De politie heeft zaterdagmorgen twee autodieven aan kunnen houden in de Capelse wijk Schenkel. De politie gaf een grijze BMW een stopteken, om deze te controleren vanwege verdacht gedrag. Dit werd echter genegeerd en de twee inzittenden gingen ervandoor.

Op de Lupinestraat werd de BMW leeg aangetroffen. Getuigen vertelden de politie dat ze waren weggerend in de richting van de Wilgenhoek. Aldaar konden beide verdachten worden aangehouden. Één van hen had zich in de sloot verschanst. De andere koos eieren voor zijn geld en gaf zich over. Na onderzoek bleek de BMW te zijn gestolen. De wagen is door de politie veiliggesteld.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -