Autodieven met gestolen BMW gepakt in Capelle-Schenkel

zaterdag 17 januari 2015 08:18

Capelle aan den IJssel – De politie heeft zaterdagmorgen twee autodieven aan kunnen houden in de Capelse wijk Schenkel. De politie gaf een grijze BMW een stopteken, om deze te controleren vanwege verdacht gedrag. Dit werd echter genegeerd en de twee inzittenden gingen ervandoor.

Op de Lupinestraat werd de BMW leeg aangetroffen. Getuigen vertelden de politie dat ze waren weggerend in de richting van de Wilgenhoek. Aldaar konden beide verdachten worden aangehouden. Één van hen had zich in de sloot verschanst. De andere koos eieren voor zijn geld en gaf zich over. Na onderzoek bleek de BMW te zijn gestolen. De wagen is door de politie veiliggesteld.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Autodieven met gestolen BMW gepakt in Capelle-Schenkel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De politie heeft zaterdagmorgen twee autodieven aan kunnen houden in de Capelse wijk Schenkel. De politie gaf een grijze BMW een stopteken, om deze te controleren vanwege verdacht gedrag. Dit werd echter genegeerd en de twee inzittenden gingen ervandoor.

Op de Lupinestraat werd de BMW leeg aangetroffen. Getuigen vertelden de politie dat ze waren weggerend in de richting van de Wilgenhoek. Aldaar konden beide verdachten worden aangehouden. Één van hen had zich in de sloot verschanst. De andere koos eieren voor zijn geld en gaf zich over. Na onderzoek bleek de BMW te zijn gestolen. De wagen is door de politie veiliggesteld.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!