Automobilist laat fietser zwaargewond achter na aanrijding Weena Rotterdam

zaterdag 17 januari 2015 23:14

Rotterdam – Een automobilist heeft zaterdagavond een fietser zwaargewond achtergelaten op het Weena na een ongeval. De automobilist schepte de fietser volop en reed direct door na zijn daad.

Het slachtoffer lag zwaargewond op straat en een Mobiel Medisch Team kwam met spoed ter plaatste. Het slachtoffer is na een korte behandeling met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft een groot sporenonderzoek uitgevoerd om alles goed in kaart te brengen. Naar de auto wordt gezocht. Getuigen worden gevraagd zich zo snel mogelijk te melden bij de politie.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Automobilist laat fietser zwaargewond achter na aanrijding Weena Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een automobilist heeft zaterdagavond een fietser zwaargewond achtergelaten op het Weena na een ongeval. De automobilist schepte de fietser volop en reed direct door na zijn daad.

Het slachtoffer lag zwaargewond op straat en een Mobiel Medisch Team kwam met spoed ter plaatste. Het slachtoffer is na een korte behandeling met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft een groot sporenonderzoek uitgevoerd om alles goed in kaart te brengen. Naar de auto wordt gezocht. Getuigen worden gevraagd zich zo snel mogelijk te melden bij de politie.

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!