Automobilist rijdt bedrijfspand binnen Einsteinstraat Numansdorp

Date:

Share post:

Numansdorp – Een automobilist is vrijdagavond rond 23:50 uur een bedrijfspand aan de Einsteinstraat binnengereden. Met een hoop kabaal reed de bestuurder door een nog onbekend oorzaak zijn Ford geheel naar binnen.

Door het ongeval ontstond er veel schade aan het pand. De gehele gevel en kozijnen raakten ontzet. Na behandeling van ambulancepersoneel is het slachtoffer door de politie aangehouden. Deze moest wel eerst naar het ziekenhuis. Er wordt gekeken of deze heeft gedronken. Een andere mogelijkheid is, dat het slachtoffer aan het racen was. De politie onderzoekt het incident. Een persoon van bouw- en woningtoezicht doet onderzoek naar de constructie van het pand.

Foto’s : Dave Minderman

image

image

image

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd