Oudere vrouw met auto op haar kant bij eenzijdig ongeval Hoefweg Bleiswijk

zaterdag 17 januari 2015 18:39

Bleiswijk – Bij een eenzijdig ongeval op de Hoefweg is zaterdagmiddag een oudere vrouw gewond geraakt nadat zij met haar auto op de zijkant terecht kwam. Door nog onbekende oorzaak botste de automobiliste op een geparkeerde auto, zij kon echter niet op tijd remmen waarna de auto kantelde.

Hulpdiensten uit Rotterdam kwamen ter plaatse om de brandweerlieden uit Bleiswijk te assisteren. Met nog onbekende verwondingen is het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd nadat zij uit haar voertuig werd bevrijdt.

 

 

0 reacties

Oudere vrouw met auto op haar kant bij eenzijdig ongeval Hoefweg Bleiswijk
Schrijver:

 

 

Bleiswijk – Bij een eenzijdig ongeval op de Hoefweg is zaterdagmiddag een oudere vrouw gewond geraakt nadat zij met haar auto op de zijkant terecht kwam. Door nog onbekende oorzaak botste de automobiliste op een geparkeerde auto, zij kon echter niet op tijd remmen waarna de auto kantelde.

Hulpdiensten uit Rotterdam kwamen ter plaatse om de brandweerlieden uit Bleiswijk te assisteren. Met nog onbekende verwondingen is het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd nadat zij uit haar voertuig werd bevrijdt.

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!